2006. szeptember 21.

Norbi Update és az ELTE BTK "A" épületének büféje

Előszőr azt hittem, hogy vicc, mikor a csaj megkérdezte, hogy van e már elkészült adag az ELTE BTK "A" épületében lévő büfé aznapi ajánlatából. Még nem volt. Ezután elkezdtem keresni valami megdönthetetlen bizonyitékot arra nézve, hogy a dolog tényleg nem kacsa, és a falon lógó tábla cáfolhatatlanul megerősitett benne... ennek a fele sem tréfa.

Mai ajánlatunk: Körmös Pacal főtt burgonyával. 680 FT,-

LOL. Nemsemmi basszus. Ilyen-olyan müzliszeletek, ismert márkák üditői, előre elkészitett szendvicsek, fornetti... és persze jó magyar pacalpörkölt főtt burgonyával. Aszittem agyam eldobom. Legközelebb már csak poénból is ki fogok kérni egy adagot, ha valami cupákos körömpörköltet, kocsonyát lilahagymával, vagy egyéb diétás, a közizlést erősen megosztó kaját ajánlanak menüként. Ne felejtsek el vinni kenyeret.
Semmi bajom nekem a pacallal(igy irják?) úgy egyébként, de ha van pacal akkor legyen vörösbor, pálinka, meg szalonna tojással! Fel sem fog tünni.

Rájöttem egyébként, hogy az előadások minőségénél (melyek szinte mindig küszködnek, néha teljesen jelentéktelen, néha eléggé szemet szúró, anyagleadás-technikai hibáktól) sokkal frusztrálóbb az, hogy az ember segge egyszerüen elfogy a 3. másfél órás előadás végére. Levegő már az első fél óra után nincs, csak meleg, testszag, meg kényelmetlen padok. A testszagra egy idő után immunissá vállik a bölcsész, de a seggnek van egy olyan tulajdonsága, hogy a fájdalom kicsucsosodásában elér egy zsibbadt fázist, amikor már maga az ülés is nehezen kivitelezhető. Ezek után az idegesitő érzést elszenvedő figyelme teljes mértékben arra öszpontosul, hogy ebből a helyzetből valahogy kirángassa sejhaját, ilyenkor viszont nehezen memorizálja az ókori Asszir kultúra palotáit diszitő burokaltokról szóló müvészettüörténeti elemzéseket. Amik jó kondiban lévő seggel simán elérnék az érdekes, élvezhető szintet.

Szakadjunk el kicsit a farcentralizált szövegektől. Kb. 1 hete érdeklődtem indexleadással kapcsolatban, hogy pontosan mit, meg hogy... meg hogy mit. Mondták, hogy szept. 29. Mondom jó. Másnap mondja a tanszékvezető, hogy szept. 27. Mondom jó. Tegnap jön egy email, hogy szept. 22. Mondom anyád! Teljesen üres az indexem, mert ugye az első információk szerint (de még a módositottak szerint is) bőven ráérek én jövőhéten leadni az okmányt. Erre kiderül, hogy van rá egy napon, hogy kitöltsem, felkereseem a tanárokat, és aláirassam az órákat. Gondterhelten, aggodalmaskodva, félve a retorzióktól, kitöltöttem belőle egy keveset. Ezután lementem a HÖKre, hogy akkor most legyen egy konkrét dátum, mer' ez igy nem olasz/E. Cartman/ Elmondták, hogy elnézést kérnek, de hibás volt a körlevélben elterjesztett dátum. Az ugyanis csak a leadási idő megkezdésáre vonatkozik, ami 27.-ig tart. Hállelúja!

Meg kéne reformálni az információ áramlás módjait, mert miota felsőoktatásban veszek részt (nagy öregként már lassan 2. hete) talán ez a táma hordozza magában a legnagyobb hiányosságokat. Müködik, áramlik aminek kell, csak nem mindig akadálymentesen és nem mindig pontosan.

A tüntetésekről nem sokmindent irnék. A hely ahol lakom mellesleg full balos. Árválkodom gyerekek. Elég, ha elolvassátok Tomcat blogját. (Ahova most Anitha, a barátnője ir, lévén, hogy Tomcat előzetesben van) A linket megtaláljátok a jobb oldalon a linkek menüben.

Ma este iszunk, mert sok az ünnepelt. Valamint elnézéseteket kell kérjem az egyes elgépelésekért, hejjesirási hibákért, ugyanis ezen a gépen nem tudom leellenőriztetni, stb, az irományt Wordben pl. Bőven elég folyamatosan kitalálni, hogy melyik ékezetes betü melyik helyen van.

További szép napot mindenkinek.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

deluksz lehet a pacal az echte magyarszakosoknak volt...

te majd legközelebb kapsz sushit vagy egy kibasozt nagy lazacot!

Névtelen írta...

vagy rizspáleszt :P

DeluksZ írta...

szakéééét a népnek^^