2007. január 6.

Privi.hu-s gyöngyszemek - második felvonás

Isten látja lelkem, nem akarok én senkit sem bántani, de semmiképpen sem szeretném, ha lemaradnátok a következőkről. A közelmúltban történt sajnálatos és megdöbbentő eseményeket, mint a kompról legurult autó a két kisgyermekkel, vagy Szaddam Husszein kivégzése, nem is említem, ezekről hall mindenki eleget, a véleményemet meg pár szóban össze tudnám foglalni. (Kompos dologra talán még visszatérek.)

Ami most jön, az viszont szinte kézzel fogható, lassacskán már tapintható közelségbe került hozzánk, internetező fiatalokhoz. Nem is húzom tovább az időt, bemutatom nektek a privi.hu második felvonásában szereplő versenyzőket. Előre szólok, nagyon fog fájni.

Abszolút győztes kategóriába jelölöm pollyt. Nem egyszerű dolog ilyen szinten megerőszakolni, összerágni, kiköpni, megtaposni, sárba tiporni, kigúnyolni, felégetni és megkínozni a magyar nyelvet. Véleményem szerint gyakorlott cicamicák is sokat küszködnének azzal, hogy ilyen fokra emeljék a ribancos stílust, de le a kalappal, polly ma mindent visz. Hál’istennek nem pláza qrva (külön, Q-val).
Eclair-baby-t azon kívül, hogy az oldala a vizuális terror újabb kitűnő eszköze, sok szóra nem méltatnám. Régebben mindig azt hittem ilyenféle barátnőm lesz. Jövök eggyel a sorsnak. Mellesleg ha nem nagyon rontja el a kortárs értelmiség még akármi is lehet belőle. Persze a nagykorúságról még ő is azt hiszi, hogy az egyenlő azzal, hogy elmegyünk a családi házból, és magunk éljük az életünket. Deéééédiii xDDD
T@ncos csaysze no comment kategória. Elolvasni nem olvastam… pontosabban nem igazán tudtam. Aki megfejti az oldal titkát szóljon kommentben.
Ő itt Bogyó egy lelkileg sérült, beteg, csokismuffin-mániás közveszélyes 13 éves. Ilyenek is vannak már. Vigyázzunk, már az általános iskolákban sem lehetünk békében.

Hatalmas önuralom kell, hogy ne legyen minden szó nyomdafestéket nem tűrő káromkodás… de bazdmeg nem ég le a pofátokról a bőr? Legalább a neveteket ne írjátok le meg hogy hol laktok, szegény szüleiteket ne égessétek ezzel. Szarikélltek vásárolnee? Mennyé vegyé könyvet, olvass, kussolj. Az egyik 12 évesen több alkoholt kostólt már, mint amennyit én ismerek, a másik egy kurva magyar szót nem tud helyesen leírni, a harmadik meg ha kapna egy kés kinyírná az összes osztálytársát, miközben micimackót néz. Melyik lesz a következő politikus, vagy alkotmánybíra? Mert baszki valakinek lenni kell… és baszki majdnem mindegyik tini ilyen fogyatékos emo. Ez is mind a kurva Tokio Hotel miatt van!

Levezetésnek egy wows srác privis oldala, szigorúan poénból kreálva. A blogján már ő is említést tett a jelenségről. Az emó képeken könnyesre röhögtem magam. Ehune. Nah megyek vissza Descarte-hoz meg Nietshczhetshste…éhez, ti meg vigyázzatok!

Pás

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

miez miez bazmeg???
HALÁÁÁÁÁÁÁL ÜSZKÖSÖDÉS FÁJDALOOOOM SZENVEDÉÉÉÉS KÍÍÍN LEPRAAAAAAAAA DÖGVÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁ

Névtelen írta...

akármien szar kedvemben vagyok, csak felmegyek a privi.hu-ra és máris jobban leszek, ez az oldal egy KINCS! :D

Névtelen írta...

http://privi.hu/jana_001

ahaha gyöngyszem

DeluksZ írta...

Mi történt orsi?:)

Névtelen írta...

steveboy-t csekkoljátok le...19éves emos csávó akinek a bank a törzshelye...sírjak vagy nevessek???

Névtelen írta...

mi történt??
még kérded?romba dőlt az életem, a remény h egy jobb világban élhetünk valamikor, h az ember agytérfogata egyszer a többszörösére nő és agyának nem csak az 5(?)%-át hanem többet fel tud majd használni használni egy pillanat alatt foszlott semmivé...kész vége.ez evolúciós katastrófa, visszafejlődés...mi van ha az én gyerekem is ilyen lesz???én elköttetem a petevezetékem basszemg...hát mi a fasz ez kérdem én??méééért?!?!

Névtelen írta...

kemény önuralom kell h ne küldjek az országra egy atomot...

Névtelen írta...

Hát ez a privi.hu nem gyenge :D
Amúgy gratula a bloghoz!!!

Névtelen írta...

üdv!
a priviponthus jelenséget már jó ideje mi is figyeljük, gyűjtögetünk, sírunk, nevetünk, fetrengünk. de higgyétek el, azért elég sokan vannak akik felismerik, h mekkora gáz ami ott folyik, szóval azért nincs veszve minden.
amúgy amennyiben érdekel valakit maguk a "moderátorok" is fentvannak privin (egytől egyik kurva büszkék magukra h ilyen magaslatokba jutottak), mi már próbálkoztunk többféle hangnemben, de azon túl, h elmeséljék egymásnak h mi milyen faszparaszt bunkók vagyunk más reakciót nem igen sikerült kicsikarnunk. hátha ti nagyobb sikerrel jártok:
http://privi.hu/laci1987
http://www.privi.hu/laczy17
http://www.privi.hu/endersson

és végül de nem utolsó sorban a priviponthu atyaúristene, maga az üzemeltető, és ezen az oldalon méltatlanul elhallgatott halas cset (http://weblords.eu/tenger/) moderátora, aki ádáz harcot vív mindenki ellen aki nem megfelelően építi a közösséget: http://www.privi.hu/gery

na további minden szépet és jót!

laci

Névtelen írta...

ja amúgy korrekt amit írtál, attól eltekintve h a tokio hotel tehet az egészről. hát azért nagyon nem. ha valaki a tokio hotel miatt lesz emo, akkor az valójában azt sem tudja h ő ki is valójában és mit is követ.
mellesleg a tokio hotel nem ilyennek indult mint ami lett, pontosabban amit csináltak belőle. több komoly elismerést is kapott a csapat, mielőtt felfedezték a nagyok h mennyi pénzt lehet kihozni belőlük. aztán jött a szokásos átváltoztatás, blog 27 stb stb. így lett billből is az, ami, meg az egész bandából, a zenéjükről nem is beszélve.

laci

DeluksZ írta...

Tokio Hotel 100%ig viccnek volt szánva... a többi nem:)

Névtelen írta...

EMO VAGYOK!

DeluksZ írta...

jólvan Hagi^^

Névtelen írta...

egyáltalán mi a f** az h emo?!

Névtelen írta...

Tényleg,én lehetek emo?
20 évesen :D

Komoly,17 és admin:) <----színvonal
(privi.hu)

üdv.:burny (B.G.)

Névtelen írta...

Elolvasva ezt a szösszenetet csak annyit tudok hozzáfűzni...

Na ezért szeretem a Black-metált és ezért utálom az emberek nagytöbbségét.
A butaságot bűntetni kéne.
Régen volt munkakerülő az előző rendszeben. Most kéne egy értelem kerülő fogalom. Aki kellően hülye kapjon még plussz iskolát meg olvasnivalót és tiltsuk ela nettől.

Cenzúra kéne ide emberek. Amost akárki akármilyen szart akárhogyan és akárhol megjelentethet. (Ez a blogokra is igaz, de van köztük is értékes, mint ez itt ;) )

Névtelen írta...

Amúgy Gery nem rossz arc.
Megpróbált volna egy jó közösséget létrehozni, a visualchat.hu-n , ez sikerült is neki, de aztán összeomlott, mint a privi, mint a vizu. hát ez van. de nem Gery-t kellene szidni. A sok 12 éves nagylány, nagyfiú nem érti a dolgoknak a lényegét. Lehetne egy normális oldal, chat mindegyik, de vizun is max 19 évesig találsz embereket.

Névtelen írta...

jo kezdet