2007. január 8.

Fucking deeply emotional

A szerelemről is kell néha blogolni. Ennek most jött el az ideje. Ne aggódj Adrienn, nem a mi magánéletünk kerül terítékre. Aminek most szemtanúi lehettek nem más, mint a kitárt, önmagát vállaló, igazi, hamis érzelmek nélküli szeretet. Olyan arca ez az érzelmeknek, mely sokak előtt zárva marad, csak mert nem elég érzékeny, nem elég felvilágosult ahhoz, hogy elfogadja, sőt, értékelje a most látottakat.

Emo boys Kissing 1
Emo boys Kissing 2
Emo boys Kissing 3
Emo boys Kissing 4

YouTube a barátotok, ha bejönnek, van még kismillió. Félelmetes, hogy a sötét tudatlanság leplébe burkolózva, hogy elhúzott felettünk az idő, s mint újszülött gyermek a világot, tágra nyílt szemekkel bámulom én is az Emo hullám által ledöntött erkölcsöket, s gátakat. Csak tájékoztatásul. A videókra írt kommentek alapján kiderül, hogy nemcsak izgi, ha két EmoBoy smárol, de nincs olyan lány, akinek ez ne okozna másodpercek alatt multiorgazmust. Persze nem buzik, csak érzékenyek, és felvállalósak. Én erre csak azt mondom, lehet takarózni azzal, hogy az ember kíváncsi, kalandvágyó, de baszki, ha kíváncsiságból megölsz valakit, mert érdekel milyen érzés embert ölni, attól még ugyanúgy gyilkos vagy. A kellő levezetéshez egy homopornotól mentes videócska, garantált kacagással, de legalább is elmosolyodással. Go Go EMO Rangers!

Miközben mi térdig járunk Emo Land tűzforró zselétengereiben, ne feledkezzünk meg arról, hogy kis hazánkban továbbra is zajlik az élet. A Comment.blog.hu oldaláról való a következő szösszenet. Én kérek elnézést! A privi.hu, ahogy számítani lehetett rá, kiterjedt, s már Tomcat blogjára is érkeztek utalások, miszerint ha a droidzónát egy évre elegendő anyaggal akarja ellátni, nézzen csak fel a privi.hu-ra. (Linkre kattint, aztán levrovra kattint, legörget középig, olvas.) Azok kedvéért, akik mégsem találják meg a keresett szövegrészt, álljék itt egy idézet. „Ágikának hívnak legtöbb idõmet a gyaloglo cseten töltöm a cigány szobában,mert partnekere vadászok,szeretek cidázni =) én egy ilyen vadmacska tipusu hölgy vagyok,szeretem ha a fiuk ördögnek szólitanak:) olyan ari:)”. Kevésbé művel polihisztorok figyelmébe. Cidázni=szopni.

Pás

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezek a videók rohadt undorítóak!!!!
Most néztem meg a SAW III-at,de ezek verik a lécet!
Ezek ratyik! :D
Az ilyen emberek fogják(kellene...)hogy fenn tartsák az országot pár év múlva:S

---------------
Hír 2027-ból:lemondott a miniszter mert EMO-s korában halomra smároltra a 12 éves fiúkat(fuj-leírni is rossz)

DeluksZ írta...

Adrienn, én is olvastam szegéyn kiscsajt, de ő nem EMO:)

Névtelen írta...

Rájöttem valamire gyerekek! Most ki is fejtem ha nem haragszotok meg. Szóval hol is kezdjem, azt hiszem, nem kell félnünk attól, hogy ez az emo dolog több éven keresztül hosszasan fenntmarad, mégpedig azért, mert a szem nem bir az őt ért megpróbáltatásokkal. Értem én ezalatt azt, hogy mivel a szemükbe lóg a hajuk, ezért az emok "nagy öregjei" egyik szemükre vakok lesznek lassan, legalábbis látáskárosultak! Mivel egy szemmel szar élni, ezért az öngyilkossági kisérleteik sikeresek lesznek, és igy eltünnek a föld szinéről... de ez semmit nem old meg végülis. Új feltörekvők lesznek, de nem sokáig, bevallom őszintén nem tanulmányoztam behatóan a szem türőképességét, remélem , hogy a sok sirás, és önsajnálat okozta stressz miatt sokkal gyorsabban romlik, mint kéne, ezálltal megrövidül az emok self-destruction programjának ideje. Haj de jo nemde? Fu tök delukszosnak erzem megam, mindjárt irok vmi blogot :D ja és waahahahahaa

Névtelen írta...

Jaja neked Deluksz tuti van v.mi felcsatolato zselés fufru a szekrényedbe és azzal hoditasz