2006. november 18.

Mennyetek moziba...

Talán nincs is ennél kézenfekvőbb kezdés, függetlenül az oldal stílusától vagy mondanivalójától. Erőltetett lenne egy hosszas gyászbeszédet írnom, hisz életemben nem követtem figyelemmel a focit, amikor meg kedvem lett volna követni, még nem éltem. Olimpiai bajnoki cím, világbajnoki második helyezés, spanyol bajnoki cím, többszörös gólkirályi poszt, és ha információim nem rosszak, talán őt választották egy internetes szavazás alapján a Real Madrid valaha volt legjobb játékosának. Nagyon sok helyen egyet jelent a neve Magyarországgal. Nyugodjon Békében Puskás Ferenc!

Ember fiát nézzétek meg a moziban. Vegyes kritika, pozitív élmény, kevésbé komolyan vehető alaptörténet. Aki szereti világvégés, emberkipusztulós, újreményes filmeket, emellé a háborús tudósításokat, annak tetszeni fog, aki meg nem szereti az ilyen filmeket, nézzen Superman visszatért…

17.-én elmentünk az ELTE BTK gólyabáljára Adriennel. Rendezvénynek nem volt utolsó, szervezésnek annál inkább. Mindmáig nem tudom felfogni mi értelme volt 6-700 ember számára bevinni kb. 15 széket az egyik terembe. Sikerült egyszer szereznünk kettőt. Csak akkor álltunk fel onnan, mikor elmentünk. Hamar leléptünk, ami azt illeti, mintegy 3 óra üldögélés és sörözgetés után. Táncolni hely nem volt, piát venni meg türelmem. Végén lesznek képek.

Nincs kedvem írni. Olyan nyomott vagyok. Holnap már mehetek is vissza pestre. Mindegy, nemsokára vizsgaidőszak, akkor majd masszívan Szegedezek. Jah, 1-1 lett a mai meccs. Rezső megint megdicsért, de szerintem csak azért csinálja, mert csapatkapitányként lelkiismeretes.

Pás.

az egyetlen bent kapható sör...
ilyen képet időről időrecsinálni kell
Álompár
Így nézett ki indulás előtt. Nem tüneményes? Kapot ruhát a 150 centijéhez^^

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nah végre én vagyok az első commentező ! Valahogy mindig az van hogy irok egy kommentet várom a választ azt semmi... Igaz csak az útóbbi 2 commentemnél na sebaj jön még sünre rozdsásodás. Adirenn Te csini vagy nagyon sőt az álompár képen még Bogdán is kinéz valahogy, de a napszemüveges kép nagyon műmájer viszont hűen tükrözi deluxot :D Akik be voltak rúgva tán még azt is mondhatták némá ottvan az izé tudod a pityu - há melyik pityu ? - há a bred pityu - á nem ez a ken barbi.

Na egynelőre ennyit Tsets

Névtelen írta...

Köszönet és tisztelet a Legnagyobb magyar sportolónak. Királyok nyomában járt meghóditotta Európát és a világot.
Köszönjük Puskás Öcsi.

DeluksZ írta...

Kabbe csögg:) MOndj egy napot a héten inkább amikor serezünk!

Névtelen írta...

Delux mondom hogy ráérek bármelyik nap este fél 7 után eszerint mondj Te egy napot vagy akkor mondom hogy legyen Holnap pl. Adrienn a centik nem számitanak ;) Mellesleg ügyi vagy meg tudod csinálni olyanra csak egyszer kell valakinek megmutatnia ;)

Na csoki

DeluksZ írta...

most keltem kislány...

Névtelen írta...

Hallod öreg ha felhívnak szokás az embert visszahívni! Főleg ha a szüleid azok bazd! Figyelj egy kicsit ezekre mert gondolom te sem szeretnéd hogy mindenki egy ellenszenves fasznak tartson...jótanács
Písz

Névtelen írta...

Hehe :D Énsem szeretem ha hívogatok valakit azt semmi válasz, de nem ellenszenvesnek gondolom csak hogy xarik rám nem akar dumálni velem vagy nem ér rá. Persze a vége az lesz hogy engem sem fog érdekleni hacsak nem számomra fontos személy és tudom hogy miért nem hív.

Na ennyi ettől függetlenül egyetértek Öccs nevű íróval.

Névtelen írta...

Megnéztem ezt az Ember gyermekét. Hát ajánlom mindenkinek, csak ne randira menjen oda, mert annyira nem bejövös :D Amugy zsir.. kösz h. emiltetted Deluksz... amugy kereslek mindig ferencieken, hátha meglátlak...már tervezem h. odafutok hozzád, és "hi, m8, can i have a stack water pls?" :D

csovaz

Bubu- igen lángi, garf vagyok ja...:D

DeluksZ írta...

majd jön a DND message, hogy: "No food, instance, water, protal, buff... leave me alone retard":)

Névtelen írta...

Ember fia gagyi! Superman visszatér Rulez!

Névtelen írta...

Ember gyermeke sux, Superman visszatér Rulez!!!

Névtelen írta...

Bocs, a dupla (mostmár tripla :] ) Kommentért