2007. március 18.

Semmi extra...

Hú de szétszórtak leszünk, de van sok, meg hosszú, meg érdekes… Tegnap mielőtt elindultam volna a Kelta nevezetű kocsmába, beültem a mosdóba pár percre egy régi Blikkel. Egy 02.22. szám volt, úgyhogy naprakésznek nem neveztető, viccesnek viszont annál inkább.

Egy asszony beperelte Michael Jacksont, mert úgy véli, rokona azért halt meg, mert az orvosok többet foglalkoztak az ugyanazon a szinten lévő popsztárral. A vád? Túlzott híresség vagy a pop világában eltöltött megannyi sikeres év? Rendben van, hogy amerika, és ilyenkor az ember elvárásai reflexből nagyot süllyednek, de ez már tolerálhatatlan. És különben is, miért nem a kötsög orvosokat perli be…

A kedvenc. Olaszországban egy HIV fertőzött asszony mindkét veséjét, és máját beoperálták. Ez műhiba? Mert arra is van jó pár példa, hogy mit és hogyan lehet elszúrni egy műtét során. De kérem… donor. Tepi barátom, aki orvosira készül, egyenesen nem hitte el. A donorok nagy százalékát így is visszadobják, mert szervek terén nincs bocsánat. Legyen jó, vagy semmilyen. HIV fertőzött… mindegy vigyük.

Amúgy teljesen jól sült el a tegnapi találka. Gépfüggő wowosok találkoztak négyen, a valóságos világban! (Tényleg ott!) Ittunk, dumáltunk mindenről, politikáról, WOW(!!!)ról, stb, ettünk pizzát félrészegen, és hasonló fiús folgok.

Bye.

Nincsenek megjegyzések: