2006. szeptember 28.

Szerzetesképző wtf?!

Helo.
Tudom, nagyon régen nem írtam már, és ezért sokatokban felvillantak különböző szuicid képek, azon gondolkodtatok, miféle intellektuális, jellemformáló szórakozást tudnátok találni, ha már DeluksZ blogja nem szolgál új információkkal. De Szolgál! Csak még nincs fent a gépem... ami azt illeti, még meg sincs a gépem. Ezt a hiányosságot azért a közeljövőben megpróbálom orvosolni. A kiválasztott czukorfalat egy Dell Ispiration 6400as.

Sok izgalmatosság nem történt a héten (bár még közel sincsen vége.) Nemrégiben vittünk vissza 44 üveg sört a közeli CBA-ba, úgyhogy a Hostel alkohollistáján az első helyezést a Heineken hivatalosan is átvette. Ennek következményeképpen a társaság összerázódása is globális léptekkel halad előre. Esténként több órás erkély-partikat tartunk rotálódó társasággal, jó néhány kiló nikotin és kátrány egészségromboló társaságában.

Az egyetemmel minden oké, bár a japán nyelvoktatás pöppet vontatott. Ilyen tempóban nem tudom mit fogok megtanulni egy év alatt, ezért több mint valószínű, visszanyúlok a jól bevált, autodidakta módszerekhez. Keveslem az anyagot és lassúslom (?) a tempót. Előző órán a számokat tanultuk. 7 éves korom óta tudok 100ig számolni japánul. Untam. Öröm az ürömben, hogy japán anyanyelvű tanárokkal az ember akarva-akaratlan elsajátítja a kiejtés apró-cseprő fondorlatosságait. Lehet, hogy megoldást jelentene az is, ha átkérném magam az A-ból a B-be, de ettől meg félek.

Holnap megyek haza, IC-vel!! Lángi, ne haragudj. Naponta 15-20 órát alszom, de jövő héten beütjük a születésnapi köszöntésemet cunci. Ja, erről jut eszembe a címadó sztori. Csóri Toma (lakó- és szobatársam… egyébként nem Csóri Tomának hívják). Hozzá képest, mi kisiskolások vagyunk tengernyi szabadidővel. A srác reggel elmegy mielőtt mindenki felkelne, és hazajön, miután mindenki megvacsorázott, és már javában zajlik a balkon-tivornya. Tegnap néhány tonna papír társaságában találtam rá, s mint kiderült kódexeket másolt. Tette ezt azután, hogy 6 órán keresztül jegyzetelt a töri tanszék könyvtárában. Az ilyen emberkéknek hatalmas respekt. Jókat kacarásztunk hánytatott sorsán, s már ő sem bírta tovább.

**szom, rohadok hat órát a **rva könyvtárban **zdmeg, előbb elmegyek, mint bárki, mire hazajövök már rég megy a parti. ***aszott **rva kódexeket másolok, mint valami **hadt szerzetes, 500 oldalas **rva könyvekből jegyzetelek, ti meg csak partyztok **hadjatok meg!

Persze ironikus volt, nem dühös, de ezek után felhívta figyelmét az iniciálékra. Egyébként a srác egy kedvemre való DnBs partyface. Fel is veszem ezek után iwiwen.
Azért besöröztettük őt is tegnap éjszaka.

Sayonara

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

jaj...végre elmúltak a szuicid képek!!végre újra itt vagy köztünk Bogdiiiiiii:)
jövö héten parti?
öcséddel többé nem állok szóba.na majd beszélünk.cuppi

Névtelen írta...

Azt erre belinkeli h "ispiration" :D baze az inspiron! mind1 gg