2006. szeptember 20.

Tüntettünk!

...ami enyhe képzavar, ugyanis csak kinéztünk a Kossuth térre. Hatalmas tömeg, bogrács, szónokok, zene, minden, ami egy teljesen jólszervezett, jólszituált tüntetést fémjelezhet. Sajnos zászló nem volt nálunk, valamint sem halló, sem látótávolságon belül nem kerültünk, igy érdeklődésünk 30 perc múlva lelohadt. Úgy határoztunk, hogy inkább otthonról követjük szemmel az eseményeket. Volt is mit. Itt ki kell jelentenem, hogy ezen erőszakos megnyilvánulásokkal határozottan NEM értek egyet, mig a becsapott, átvert emberek ideológiájával nem tudok nem azonosulni. Sajnos aktuálpolitikai témákban egyáltalán nem vagyok kompetens, igy nem kezdek bele több oldalas pénzügyi és szociális elemzésekbe, de a hazugság tényét senki sem tagadhatja. Márpedig az átvert, becsapott emberek nem biztos, hogy "megunják és hazamennek".

Mindazok számára, akik egyszerüen nem értik, hogy miért irok ilyen keveset, elmondom, hogy azért mert ritkán jutok géphez, de amint fent is lesz net majd megint visszatérek a napi frissitésekre.

Elkések a Japán óráról, ha most nem indulok el azonnal... szóval most elindulok azonnal. Tsáó

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én pedig pont az erőszakos megmozdulást szimpatizálom, v.hogy a zászlolengetés szetem nem vezet semmire, jelzem nem az orbánt szimpatizálom egyszeruen csak zavar ami ithon megy vagyis ami nem megy

Kriszti írta...

egyetértek.. viszont, ha már végre valami alakul, akkor hadd alakuljon, mert nem csak négy éve, hanem jóideje egy helyben toporog Magyarország.

Apropóó. képtelen vagyok bejelentkezni az első nevemmel. :( Elég sajnálatos.

Üdv.

Névtelen írta...

no bogdán, nem is vagy ezek szerint szélsőjobboldali bölcsészblogger,... azér pár kavicsot dobhattál volna.:)) de nem baj , menjen még a balhé egy darabig, minél durvább annál jobbat tesztek a balosoknak. hajrá

Névtelen írta...

Nahát Bogdán egyetértek veled :D:D

Névtelen írta...

Meg amugy minél tovább megy ez a cirkusz annál esélyesebb hogy lesz még szünet az ELTE-n :)...meg végre van vmi izgi a TVben!
De ugy összességében egy szó jut most eszembe mely lefesti a jelenlegi szitut : lol :P