2007. június 10.

Legális prostitúció

Mondjátok rám, hogy ultrakonzervatív keresztény értékrendű jobboldali vagyok, de ami sok, az sok. A privi.hu pedig már kurvasok. Senki sem jelentette még fel az oldalt? Senki sem alkalmaz retorziókat a lappal kapcsolatban? Az utóbbi napokban visszaszoktam a nézegetésére, és amit mostanában látok, az nem csak megnevettet, de szabályosan kihoz a sodromból. Ezelőtt nem sokkal csak elvétve talált az ember (akkor sem kelett nagyon keresni) olyan lapokat, melyeken fiatal korú prostituáltak mutogatják a testüket, manapság viszont nincs olyan oldal, ahol kislányok ne a mellüket, a hasukat, vagy egyéb testrészeiket fotóznák és osztanák meg a nagyérdeművel.

Hol vannak a szülők, kérdem én. Hol van az a minimál erkölcs, ami alapján le lehetne osztani két kurva nagy pofont ezeknek a lányokank, és eltiltani őket az internettől úgy 20-30 évig, amit használni úgysem tudnak, vagy ha igen, akkor az sem a szellemi sem erkölcsi fejlődésüket nem segíti elő. (Sőt, mint látható csak rombolja.) És a 13-14 éves kor még magasnak mondható a magamutogató tudatlan és egyszerű lányok között. Indítványozom egy Privi.hu „Dugj meg” szekció létrehozását, s ezt e-mailen továbbítom az oldal fenntartóinak. Majd közlöm a híreket.

Arról, hogy az oldal nyelve konkrétan nem magyar, hanem Globál-tini, magyar beütésekkel, már kedvem sincs beszélni.

"Tisztelt Moderátorok!

Sajnos nem találtam egyéb elérhetőséget, így kénytelen leszek ide írni a mondandómat.
Régóta látogatom a privi.hu-t, hiszen jelen fiatalságunkról sehol sem kaphat körültekintőbb és szomorúbb képet az ember. Arról már letettem, hogy ti bármiféle felelősséggel viseltettek az itt megjelent oldalak iránt, hiszen akkor nem hagynátok, hogy 13-14 éves lányok szinte meztelenül, egyértelműen erotikus tartalmú képeket jelentessenek meg magukról. Ezért indítványozom, egy „Dugj meg” kategória létrehozását, ahova az amúgy sem moderált oldalakat birtokló gyermekkorú lányok az itt látottakat kamatoztatva nyugodt szerrel mutogathatnák magukat, mindenféle retorzió nélkül. Véleményem szerint nektek sem lehet semmi kifogásotok az indítványozás ellen, hiszen sem stilisztikai, sem nyelvtani, sem tartalmi szempontból nem felelnek meg a „moderált” oldalak a minimális elvárásoknak. Ha szeretnétek reagálni, akkor azt megtehetitek a deluksz@gmail.com címen. A válasz nagy valószínűséggel megjelenik a blogomon.

Üdvözlettel:
DeluksZ


13 megjegyzés:

csibiur írta...

Lol bazd 10 éves kiscsaj...a társkereső szekcióban :D, azt ott pózol vmi barátnőjével
mibajuk van ezeknek az embereknek???
tiszta funny :)

Névtelen írta...

Hát igen. Teljesen igazad van, ez döbbenetes! Én is indítványoznék egykét kategória létrehozását (rovatot):

embertelen rovat: http://privi.hu/big_bunny

ízléstelen rovat: http://privi.hu/picinyuszilany

"Ez mi a szar" rovat: http://privi.hu/*wywy*

Névtelen írta...

hopá most találtam!

"vajon miért ilyen ez az oldal szekcio" http://privi.hu/swenki

a kéken mozgo sávban az irást figyuzd delaksz :P

Adrienn írta...

Na Bogdánnak kifejtettem a véleményemet már reggel ezel kapcsolatban. a lényeg, h a szülői nem oda figyelés, meg egyéb dolgok hatására, amiről már a társadalom beteges eltorzulása tehet, ezek a gyerekek (legalábbis annak kéne lenniük) úgy érzik, hogy csak ilyen jellegű képekkel adhatják el magukat. Igen, bogdán jogos kérdése, "miért akarják ők egyátalán eladni magukat?" nos igen, ebben a hozzáállásukbanés törekvésükben kéne őlket megrendszabályozni. nem feltétlenül hibáztathatúk ők, hiszen azt látják, hogy igenis ki kell villantani valamit a "népszerűségért". egy olyan kép, amin együtt mosolyog a család, vagy a cicáddal játszol, szart nem érdekel, akkor nő a nézettséged ha kidobod valamit. nem vidám kép kell baszki hanem punciki meg mellek, jobb híján kislányoké. hát gratulálok hozzá. és igen, aki visszafogott képeket pakol, annak nem írnak naponta többen, azt nem akarják kis és nagy fiúk megdúgni(12 évesen!!!!) hát de meg rugdalnám ha az én lányom lenne.. a szülők nem tudom holo vannak, hisz annyira nem titkod oldal ez, kéne egy határozott, ill sok határozott atyai ökölcsapás. sajnos amióta egy kislány merte vállalni a lenge öltözéket azóta csak hasonló mutogatással lehet tartani a lépést.. ami ellen tenni kéne, h NE LEGYEN MINDEZEN VISSZAJELZÉSEKRE ILYEN KORBAN SZÜKSÉGÜK. Tanuljanak, vagy mittomén de mutogasság magukat..

a primitív rózsaszín csillivilli érthetetlen oldlakért meg nem is tudom mi v ki a felelős. talán az aranyoskodó sztárok. félelmetes.. kiv. vagyok reagálnak a moderátorok, akik megérzésem szerint vagy pedofilok, vagy csak röhögnek ezen.

Adrienn írta...

az összes helyesírási hibáért bocs, de most rohanok el, nem volt idő.. de főleg a megrugdalnámért*

csibiur írta...

hát szánalom...
de lassan azér kezdem megérteni a pedofilokat :D

Névtelen írta...

Ez van. Garf, jó a link :) Hát nemtudom mit lehetne tenni, ha jóltudom van internetfelügyelet, vagy valami hasonló szervezet magyarországon is. ( :S Internetrendőrség :S ) Nézz utána B ha van kedved, esetleg írj nekik is. hogy nézzenek a körmére az oldalnak.

Névtelen írta...

Kedves Adri!

Határozott atyai ökölcsapás, szülők? Szerinted? Szerinted milyen szülei vannak ezeknek a gyerekeknek? Nagy valószínűséggel nem esett messze az alma a fájától.. azaz almák, fájuktól.

Adrienn írta...

szerintem meg szimplán nem tudják h Kittieee-ke tanulásra hivatkozva pornográf képeket tölt fel magáról..

Adrienn írta...

egyszerű, mivel itthon pl nincs gép, csak laptop, anyumék meg olyan helyen dolgoznak ahol nem nagyon férnek géphez, még a blogomat sem olvassák.. gondolj bele, h egy 12-14 évesről nem feltételezi anyuci-apuci h a zárt ajtók mögött a gyerkőc tangában pózol h a kiskorú barátainak tetszen.. a szülők fiygelmét kéne felhívni az oldalra, na akkor lenne remélhetőleg ne mulass, mert véleményem szerint kizárt h ez a sok gyerek mind zülött családból származzon, olyan helyről ahol az erkölcs ritkán hallott fogalom..

csibiur írta...

de értitek mennyivel unalmasabb lenne a világ az ilyen privi.hu-s gyöngyszemek nélkül :)

Adrienn írta...

hát nemtom.. én nem szoktam böngészni őket.. 600 latin szó sokkal izgalmasabb:$ lehet h nektek poénos, meg vannak jó nők, meg mittomén, de én 20 évesen nem lelem örömöm a 14 éves kukimutogató gettós kisfiúk nézegetésében. a csajok meg nem hoznak lázban, anno röhögtem, de huzamosabb ideig ez az oldal irritáló mintsem poénos v érdekes

Névtelen írta...

Halljátok, nekem meg a párom nézegeti az ilyen oldalakat (azt hiszi titokban), és van egy 15 éves lányom az előző házasságomból...
Totál padlóra küldött, a fantáziám dolgozik, pedig semmi jelét nem adja, hogy gáz lenne (Juci)