2007. június 19.

Majdnem vicces...

Az előző posztot töröltem, lévén, már nem aktuális, valamint a hangulatfestéshez használt "AHAHAHAHHHAHAHAH" sem lett volna szép dolog az új fejlemények tükrében. Azok számára akik lemaradtak az egy mondatos bejegyzésről, elmondom, Adriennt valaki felrakta privire, és ezen derültem. Az oldal semmiféle valótlant nem állított a leányzóról, a képek is az övéi voltak, csaupán arról nem volt tudomásunk, kinek állt szándékában ilyen gusztustalan társaság tagjai közé sorolni a kislányt. Ez eddig nem halálos b^un, én speciál jókat derültem rajta. Majd kicsit később, a szokásos kulturdagonya közben lettem figyelmes a jobb oldalon lévő szövegbokszban egy hosszú, admingyalázó, mocskolódó üzenetre, melyet a fikív Adrienn írt, olyan hangnemben, ami nemhogy idegen a leányzótól, de személyére nézve sértő és gyalázatosan lealacsonyító.

"17:36 bolcs(esz)adrienn: Endersson! Te egy másokon uralkodni akaró hatalom mániás kúltúrálatlan és becstelen tahó, bunkó paraszt vagy, aki visszaél a hatalmával itt a privin, mint admin. Igazad van, tényleg nincs itt jövőm a privin, de csak miattad, mert te elüldözöd az embereket a kiállhatatlan stílusoddal és beszólásaiddal! Nem vagy való adminnak, mert nem tudsz az emberek nyelvén, pl. úgy beszélni , mint a Laci...ő is admin mégis a lába nyomába nem érhetnél! Az ilyen embereket becsülöm, mint a Laci a legnagyobbra, végzettség és kor nézése nélkül!!! Te valami tróger szar lehetsz, akit otthon üt-vág a felesége és emiatt itt éled ki magad és másokat zaklatsz! Tuti, hogy kurvázol valahol, mert az ilyen faszoknak van ilyen stílusa! Az ilyen embernek nincs jövője és nem itt a privin (mert látom itt ezt megengedik neked!), hanem az életben! Most már látom, hogy ki vagy végzettség és bemutatkozás nélkül is. Akárhány éves és akármilyen végzettségű vagy te buzi, addíg jársz az utadon, amig össze nem töretlek...ezt már veheted fenyegetésnek te szar!!!! Nem én vagyok a pedofil, hanem te vagy te köcsög. Biztos sexwebcamozol a kicsikkel (akik nem merik beárulni az admin bácsit és, ha itt ezt csinálod, akkor lehet más ismerkedős portálokon is?), de majd én utánadnézetek. Lehet te zaklatod a kiskorúakat és saját beteg hajlamaid vetíted ki másokra te aluliskolázott szarrágó geci. Na látod, ezért már törölhetnél faszkalap, mert lementem a stílusodra és a neked illő hangnemben beszéltem hozzád te paraszt:) de ne fáradj rohadék, mert letöröltem magam:) Emlékezz rám szarember, mert még hallani fogsz rólam!"

Ez volt az ominózus bejegyzés, ami után egy szarul sikerült poénból komoly személyiség-jogi, valamint pusztán "Ki a faszom ez az ember, hogy ilyesmiket csinálhat b^untetlenül" típusú kérdéssé fajult a dolog. Természetesen aki ismeri Adriennt tisztában van vele, hogy sohasem válallna közösséget olyan lealacsonyodott tinikkel, akik ismerkedésre és/vagy szexpartner keresésre a privi.hu-t választják. A sürgős reagálás nem is emiatt volt elemi fontosságú, hanem azért, mert a fiktív Adrienn a privi.hu-s lapon nem átallott megemlíteni a blog címét, ahova a fent idézett üzenet következtében furcsa dolgok kerülhettek volna.

Tisztában vagyok azzal, hogy ezt Én kezdtem, és továbbra is tartom magam minden olyan negatív jelzőhöz, mellyel a privi.hu-t ilettem, ez azóta nem változott, de furcsa egybeesés, hogy "névtelen" az adminisztrátoroknak küldött levelem után jelent meg, valamint az is, hogy mialatt telefonáltunk a moderátoroknak, hogy azonnal szedjék le a lapot, valaki törölte. Nem akarok gyanusítgatni, nem mondom, hogy ez egy ízléstelen tréfa valami privi szimpatizáns részéről, de valószín^unek tartom, hogy nem véletlenül Adrienn, nem véletlenül a privire és nem véletlenül most.

Nem tudom mi lesz az egész folyománya, kiderül e valaha is, kinek volt ekkora tüske a szemében a leányzó, kinek állt szándékában íly módon megalázni. Remélhetőleg több ilyen nem lesz. Mellesleg elképzelhetőnek tartom, sőt, biztos vagyok benne (legalábbis szeretném magam abban a megnyugtató hitben ringatni), hogy nem minden értelmi fogyatékos, hazánk-fiatalja saját kreálmánya egy-egy oldal, pusztán csak rosszakarók alkotásai.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

nem kelek senki védelmére, de milyen képek voltak fenn? ha volt olyan is, ami nincs Adrienn blogján, akkor nem lehetett "névtelen". mindenesetre jó, hogy nem történt belőle nagyobb baj.

Névtelen írta...

szia!
csak olyan képek kerültek fel, melyek a blogomról letölthetők.

Névtelen írta...

:S én megőrülnék. de vígasztalódj azzal, hogy 1. már nem vagy fenn, 2. nem lett belőle baj, 3. nem pornóoldalra kerültél ki hírdetésnek telszámmal együtt, mint az évfolyamtársnőm.. Ráadásul neki a rokonok "intézték el". pf.

Névtelen írta...

hehh ez gáz...
én tuti h nagyon felb*sznám magam.és azóta van hír némlessz frendünkről?

Adrienn írta...

nincs. most nagy a csend. vajon miért. Orsi góóóó, én eddig nem találtam türhető árajánlatot:)

Névtelen írta...

énis!de sztem majd 1-2héttel előtte rápörgünk a szuperlasztminitre és száguldunk :)
helljee