2007. június 14.

Pornó-alert ala Irán

Ha elolvassuk EZT a hírt, rájöhetünk, hogy Iránba emigrálni, pornókarrier céljából több, mint merész elképzelés, így óva intek tőle mindenkit. A másik része a dolognak, hogy lehet itt hüledezni a mi agyonglobalizált, eu-kompatibilis, kozmopolita, emancipált, ultraliberális (ejj az ősmagyar szittya vír megmutatkozik az nyelvemben csuhéjj!!) felfogásunkkal, de mi közünk van hozzá? Én azt mondom, ha ott, ezért embereket végeznek ki, akkor végezzenek. Amúgy is megvan a véleményem az "elnyomott arab nők" és hasonló, tőlünk homlokegyenest más kultúrába tartozó szokások, európai szemmel való vizsgálatáról, de az például biztos, hogy ott nincsenek tusolófülkében melleket mutogatós 13 éves tinédzserlányok, vagy ha vannak, akkor azok rüvid ótán befalazásra kerülnek. A vallási fanatizmus megint más kérdés, mégis inkább állok (ha nagyon muszáj lenne választanom) inkább az ultrakonzervatív vallási-fanatikus arab országok pártján, mint a globalizációvírus-terjesztő, erkölcstelen, világuralom-mániás, beképzelt, kultúra nélküli Amerika oldalán. A pornóval, a pornó-színésznőkkel semmi bajom, de azzal sem, hogy ezért máshol embereket fognak kivégezni.

6 megjegyzés:

Adrienn írta...

ez érdekes.. ha ezt pl nálunk is bevezetnénk a fél ország kihalna. nem véletlen: "a magyarok lánya a Közel-Kelet álma" xDD

igazság szerint nem lenne pornóipar, ha nem lenne rá igény, ez örök körforgás marad amig világ a világ, vagy esetünkben amíg ki nem halnak a pornó"sztárok"-mert sokakkal ellentétben a nagy közönség elé tárt dugás(sorry) nem színészet, tisztelet a műv. filmeknek!!!

nekem sincs ezekkel az emberekkel bajom, nem hinném hogy halálos bűnt követnének el az (olykor színlelt) orgazmusokkal,(bár ne feledkezzünk meg az egyes országok szigorú vallási feltételeiől!) amíg a kiváncsi emberek meg nem veszik/ki nem veszik a filmeket a tékából, addig csak kamerával felvett aktusról van szó, és hát ilyen sokat készítenek, ugyebár. szóval ezek után gondolom óvatosabbak lesznek Iránban, bár engem továbbra is felháborít h míg embereket kivégeznének a pornó miatt, addig pedofilok meg ittas vezetők(!!!) éveket, ill napokat és pénzbüntetést kapnak csupán.

Névtelen írta...

olykor? :D

Adrienn írta...

a pasik néha tényleg elmennek;)

csibiur írta...

A pasik mindig elmennek...legalábbis így hallottam :)

Adrienn írta...

van ám ott tejszínhabos trükközés,persze profi szinten:) nem minden orgazmus ami úgy ér véget:):):nem minden arany ami fénylik--> nem minden *** ami a végén fehérlik xDDDD

Névtelen írta...

:S