2007. január 28.

Csak ezt Ne, Kössz!

Réges-régen elfelejtődtek már azok az idők, mikor a Scorpions dolgozta át a Gyöngyhajú lányt. Ez ma már nem megy. Habár Kozsó pajtásunk még dobbanthat egy nagyot az Újvilágban, mi magunk is tisztában vagyunk vele, hogy MTV-t nem az ott játszott magyar zenekarok unásig ismételt klipjei miatt nézünk. (MTV-t egyáltalán nem nézünk amúgy sem...)

A régebben tehetség alapú, ma már inkább gazdasági érdekeken nyugvó sztárcsinálásra hazánk tökéletes példa. Ki ne emlékezne a Biző Boys, a Carpe Diem, a Soho Party, az UFO (és még sorolhatnánk) zenetörténelmet írt klasszikusaira. A Backstreet Boystól elkezdve az összes nagyobb külföldi énekesnek vagy bandának megvolt a magyarított változata, de nem állunk meg. Ahogy az idő, úgy az igények is változnak.

Kitől lesz nedves minden kifinomult ízléssel még nem rendelkező tinédzser lány bugyija? Bill Kaulitztől, a TH durván femin, negyven kilós tejberokkerétől, amint önkívületi állapotban ordibálja a németet. Következés képen, mi kell nekünk? Ugyanilyen csak magyarba, mert az nem járja, hogy a potenciális hazai fogyasztók németül karattyoló pubertásokra költsék a pénzüket.



A No, Thanx néven alakult tinédzser-rockbanda már most milliós rajongó tábort tudhat magáénak, habár a fiúk még el sem kezdtek mutálni. A séma nagyjából megegyezik. Egy énekes, mellé meg 3 másik, hogy többet lehessen írni a fiúk szexuális életéről, az első csókról meg az ideális randevúról. Vatta új tornacipők, hamvas bőr, darkos jegyek, meg persze a bőrdzseki, és a szakadt cuccok, mert a hitelesség az első. Márciusban jön ki az első lemez, addig felteszem, a TV-szereplések megbeszélései folynak, meg az interjúk szövegének memorizálása. A "Nem zavar titeket, hogy sokan a magyar Tokio Hotelként emlegetik a bandát?" kérdésre mintegy 1204 opcionális válaszlehetőséget tanultak már be a srácok.

Aztán majd jön a magániskola, meg a botrányok. A rajongók, a folyamatos fellépések, az interjúk, meg a stúdiómunkák, mert ez kell egy 14 éves kiskamasz egészséges szellemi fejlődőséhez. Előre féltem szegény kissrácokat, mert amit kapni fognak, az nem lesz egyszerű. Aztán a kifinomult hazai emo scene meg kezdhet gondolkodni, hogy hova sorolja a díszhímeket. Minden esetre a fiatalság elé újra tökéletes példa került. "Tinisztár leszel, vagy nulla, vagy elő, vagy hulla"

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

És mondja v.ki hogy kis hazánk nem tud szemetet termelni!

Adrienn írta...

De megérdemlik a mi kis fiatal bakfisaink, hogy hazai szemétért éljenek-halljanak. Bár a TH legalább minimálisan, de hatott a tinirealrokker közönség nyelvi fejlődésére..Bár az élet és a nyelv tanulás nem csak a "szerelem" és "szenvedés" köré csoportosul..Go Guys

Névtelen írta...

látom meglett a kommentem:)

Névtelen írta...

ahogy kijön az album, tessék szolni nekem és elküldeni :D need!

remmie írta...

Kár ezért a négy fiatalért :(

Névtelen írta...

Adrienn nem nagyon értem a kommentedet bár csak egyszer olvastam el. Eről a dologról a southpark jutott az eszmbe amikor fiúbandát csináltak. Bár ez sokkal rosszabb Én már semmin sem csodálkozom szánalmas ratyi fos ez az egész a külföldi is a magyar showbiznisz is meg úgy minden.

2 dolgot tucc tenni vagy lefosod vagy fikázod mert ilyet szeretni nem lehet. Szomorú ez az egész amit Deluksz is kihozni akar belőle.

Na ennyi igy első nekifutásra

Csöcs

Adrienn írta...

csak arra gondoltam h míg az ember TH-t hallgat.lrgalább nyelvet tanul(minimálisan)-bár a13éves uncsitesóm a bugyinedvesítők miatt különtanárhoz jár németből, mik vannak..
ami fontos, az valóban az h szegények, ennyi volt. Eddig talán még volt remény arra h szüzen menjenek egyetemre. De hát a sztárság miatt most már veszett áratlanság, egyetem..xDD üdv mkinek

Névtelen írta...

Kiváncsi lennék manapság hányan mennek szüzen az egyetemre. Az én időmbe se voltak sokan. Ami 7 éve volt vagy 8. (Atyaisten de öreg vagyok bassz)

Névtelen írta...

Legalább írhattak volna angol számokat basszus....így akarnak ezek akármit is?tök szánalmas...

Névtelen írta...

rtl klub. fókusz. már ott is foglalkoznak az emo témával. wáááhháá XD ......

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=3uk3iB2UVGs&eurl=
ezt érdemes végignézni! a magyar tokio hotel rajongók. őrületes mik vannak...