2007. január 22.

Divat-Motor-Mániás

Éljen, éljen! Hozzájárultunk Angola sporttörténelméhez. Angola férfi kézilabda válogatottja világbajnoki mérkőzésen eddig legtöbb huszonhét gólt szerzett. Ellenünk harmincegyet sikerült találni. A miheztartás végett, Dánia tizenkilenc, Norvégia huszonnyolc góllal verte az afrikai együttest. Nekünk 3al sikerült. Emlékezetből kitörölni gyorsan.

Mielőtt belekezdenénk megint, had szemléltessek egy kellemes kivételt. A leányzó 12 éves, nem mutogatja a melleit, esetenként minden szót lehet érteni, nem beszél hülyeségeket, és ezek ellenére a moderátorok engedték megjelenni a privin. Nem törzsvendég a bankban és még öngyilkossági kísérlete sem volt. Persze itt is vannak szépséghibák, de általánosságban véve a kiscsajban több IQ van, mint az oldalon fent levő agyhalottak 90%ában. Majd rászokik, hogy gy helyett ne j-t írjon, és akkor nagyjából rendben is leszünk.

Örök igazság, hogy a trendet gyűlölni a második legnagyobb trend. Trenddel kapcsolatban jön most is egy lap, ami kivágta nálam a biztosítékot. Természetesen privi.hu Ugye tudjuk már, jól tudjuk, hogy kétféle ember létezik. Van a Real, meg van a Divat. Tök mindegy, mit csinálsz, vagy egyik, vagy másik vagy. Ducati baby pl. motorbuzi. Ez eddig rendben van. Valami motoros oldalról kikopizta a kedvenc motorja technikai paramétereit, persze a szavak felének jelentésével nincs tisztában, renben van. De baszki, utálja az olyan embereket, "akik megnézték eccer a moto gp-it és azthiszik ők a királyak ..jujjj meg annyit tudnak a mociról mondani amit látnak sőt meg őket csak az érdekli ki ül rajta....WWWÁÁÁÁ!!!" Világos? Ducati baby utálja a divat-motor-buzikat. Mert ilyen van. Szal, ha neked tetszik egy motor de nem tudod, hogy a rajta lévő abroncshoz szükséges kaucsuk milyen hőmérsékleten fagy meg, vagy nem vágod fejből, mennyi idő alatt gyorsul 100ra 3km/h-s szembeszélben, akkor te bizony kamu-motorbuzi vagy. Persze Ducati kisasszonytól megtudtuk azt is, hogy nem a fiúk miatt csinálja. Ezt is fontos leszögezni. Nem a pasik miatt, hanem azért mert ez vagyok ÉN, a nagybetűs ÉN, amilyen csak egy van. Esetleg pár hasonló, de az mind divat.

Tényleg ennyire fontos lenne manapság bizonygatni azt, hogy de rohadtul komoly és egyéniség mindenki? Ezek a gyerekek foggal-körömmel kapaszkodnak egy énképbe, és mindent gyűlölnek, ami azt némileg torzíthatná, de mijaráké' van ez? Esküszöm, agyam eldobom.

Ezt meg csak a totális pusztulás előidézése végett. Vastagszemöldök Tünde alakított ismét. Zsebkendő kell hozzá, én sem bírtam ki sírás nélkül. Még ha röhögni lehetne rajta, de nem. Ez azon a szinten már túlmutat.


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon drága vagy h bántasz ilyenekkel..Tündikénélk kevés dolgot utálok jobban..pl a ne real embereket xDDD
Ne felejtsd el a mintát amit kértem:)

Névtelen írta...

Tudod Delkusz eddig is sokminden fájt, amit okoztál nekem. Napról napra rosszabbul alszom, mert tudom, hogy a privi.hu egyre csak nő és nő.
De erős voltam.
Eddig.
Ez...a zenei masterpiece kidöntött. Teljesen. Lehet, hogy többet nem lesz erőm olvasni a blogod...