2007. február 14.

Rijádó

Informatika és könyvtárismeret óránk nem, de bombariadónk az volt. Adriennek reggel (délelőtt) is volt órája, s akkor tudatták velük, hogy márpedig valaki azt állítja, gonosz módon bombát helyezett el az ország legnagyobb és első számú egyetemi karának Múzeum krt.-i campusán. Az aljas! Minden esetre miközben szállingóztak kifelé a diákok, egy papírlap hirdette, hogy d.u. 2-től folytatódik a tanítás. Gondolom nem ez volt az első eset, s a papírlap kiragasztója már rutinból meg tudta jósolni a csillagok állásából és a hőmérséklet köbgyökéből, hogy mikor folytatódhatnak az órák.

D.u. 3ra mentünk vissza, s csodálkozva tapasztaltuk, hogy tévedett az illető, mert az épületegyüttes egyes részei még zárva voltak. Öt perccel órakezdés előtt megtudtuk azt is, hogy az F épület, ahová mi igyekeztünk már nyitva áll, s meg is kerültük a campust, ami röpke 10 percet vett igénybe. Diák volt pár, tanár viszont egy sem. Előbb én, majd Adrienn is megunta a várakozást, de ahogy később a kurzus fórumát olvastuk, nem is volt óra.

Érdekességek és spontán fikázások híján ennyivel tudok csak szolgálni. Bár lehet, hogy fel kéne frissíteni a privi.hu-s adatbázist. Majd meglátom. Addig is cakát.

Nincsenek megjegyzések: